Presentbutiker på nätet

För dig som inte handlat presenter på nätet tidigare kan det vara svårt att veta vilka webbshoppar som är bra och inte, här presenterar vi tre stycken som vi varmt rekommenderar;

Coolstuff.se

Coolstuff.se är det enkelt att hitta presenter till dina nära och kära, de erbjuder innovativa prylar och presenter. Utbudet är otroligt brett och det går att hitta något till alla, dessutom har dem en extremt snabb leveranstid. Om du beställer innan klockan tre på eftermiddagen så skickas din present redan samma dag.

Genom deras underbara idé med ”presentgeneratorn” blir det otroligt enkelt att hitta en cool present till vem som helst. Du ställer in kön, ålder och pris så hittar den massor av bra presenttips just till dig. Företaget har funnits sedan 1999 och har en gedigen erfarenhet av e-handel, du handlar alltid säkert hos dem. Coolstuff.se har som mål att alltid kunna erbjuda sina kunder det allra bästa, coolaste mest innovativa och snygga prylarna som finns på marknaden. Det gör dem till Sveriges kanske bästa prylmecka.

Roliga Prylar

Denna webbshop startade som en blogg år 2007 och genom allt roligt som skrevs kom idén om att starta en butik med roliga prylar. Dem startade sin e-handel år 2003 med att sälja t-shirts men har sedan gått över till att sälja underbara presenter online. Här hittar du allt du kan tänka dig och lite till. Om du är ute efter en galen present har du kommit rätt.

RoligaPrylar.se affärsidé bygger på att de säljer sådant de själva skulle vilja köpa, dem är inte ute efter att bli störst och bäst utan istället ha bra koll på omvärlden och sälja sådant som är roligt.

Presenteriet.se

I denna webbshop hittar du presenter till alla människor i alla kategorier för alla tillfällen. Man väljer själv om presenten ska vara inslagen eller inte, om det ska vara en hälsning med och om den ska skickas till beställaren eller direkt till den som ska ha presenten.

Dem är kanske inte så gamla på marknaden men Presenteriet vet vad dem pysslar med! Dem öppnade sin webbshop 2009 och dem har verkligen blivit populära sedan dess. Här strävar dem efter att alltid kunna erbjuda sina kunder ett enkelt sätt att handla presenter till sig själv och andra. De väljer sina varor med noggrannhet och strävar efter att alltid ha ett varierat utbud med hög kvalitet.

Annons